Automate your Marketing
with Womplify




 
mikagami's FotoPage

By: Mohd Al Hafiz Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 3-Nov-2008 02:09 Email | Share | | Bookmark
Trip to Kelantan - Terengganu


Only at kelantang...


Petang doh...takde orang...


Power Rangers


Only at Pantai Cahaya Bulang... Aku panggil benda nie... Yong Tau Fu goreng...ahahahaah... ada ketam..udang..fishball...macam yong tau fu la...and kedai makang kat situ..semua jual benda tu je...


Ayarxoren wat part time kat situ..nak ngorat timun la tu...


makanang yang tersebut...


Ayarx sedang menyiksa makanan tu...makanan tu jerit! jerit! "tolong-tolong!!! jgn cucuk saye...!!!"





Monday, 30-Jun-2008 05:30 Email | Share | | Bookmark

Hidup di dunia, kita dikurniakan bermacam-macam perasaan... Kadang-kadang kita rasa TAKUT.Mudah-mudahan takut kita tu kerana Allah...Dan yang utamanya adalah takut pada Allah.



Kadang-kadang kita rasa TERKEJUT. Terkejut kerana berlaku satu perkara yang tak disangka-sangka...



dan kadang-kadang kita rasa BINGUNG. Kalau rasa camnie, cepat-cepat minta petunjuk dariNya...



Apa-apa pun yang kita rasa, mudah-mudahan ia memberi amal yang baik untuk kita bawa MATI. apapun rasa... cinta, benci, cemburu, sayang dan semuanya.dan semuanya itu adalah anugerah dariNya. DariNya kita datang dan kepadaNya kita kembali...



Sunday, 29-Jun-2008 06:38 Email | Share | | Bookmark
Outing di Sg PEtani

outing bersama-sama

1. silmi
2. ushar2 @ naza
3. riesyam n sons
4. apeck n wife
5. Jai
6. aku

salamzzz...adalah beberapa keping gambar dari saya...shoot malam tu tak sampai 30 keping pun... thanks pada semua...
apa2 pun, yang penting ukhwah kita lagi erat dengan aktiviti2 camni...


Suasana di stesen keretapi Sg petani


9/10 dari pekerjaan di dunia ini adalah melalui perniagaan.


Kurang didikankah? atau tak makan didik?


Jam Besar sungai petani yang setia dengan pukul 12.

itu saja dari saya...malam tadi, banyak saye golek2 je dari tangkap gambor...



Thursday, 26-Jun-2008 02:21 Email | Share | | Bookmark
Aku di TAG???



tetibe aku di tag oleh ejard http://ejardkethot.fotopages.com budak kecik tu..adeh...
tak pernah2 den kena tag...muahahaha...ok la...aku jawab gak.. soklan die camnei..

The rules:
1. Share 8 characteristics of a guy/girl you will never date
3. Tag 8 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

===============================================
1. mengade2
2. cover ayu
3. penipu
4. tak open
5. demand
6. mengumpat
7. nak makan fast food n western food je.
8. kurang ajor ngan orang tua...
===============================================

Dan mangsa tag aku ialah....

1. Ejard http://ejardkethot.fotopages.com
2. ermalina http://ermalina.fotopages.com
3. saupix http://saupix.fotopages.com
4. daiyo http://daiyofoto.fotopages.com/
5. grey http://greyland.fotopages.com/
6. fani http://fani76.fotopages.com/
7. ayarx oren http://ayarxoren.fotopages.com/
8. arie gaban http://ariegaban.fotopages.com/


Tugasan anda ialah...
1. Cari sekeping gambar yang menunjukkan hobi anda...
2. kemudian, sambung ayat nie " Saya suka hobi ini kerana: ( 5 Sebab)
3.sekian..itu sahaja..ehehehe...
4. terpulang nak tag orang lain pun takpe.


Sunday, 22-Jun-2008 13:57 Email | Share | | Bookmark
Musang masuk umah!!!

salam.... lame tak update FP..hehehe... ok tadi hujan lebat gile... siap ribut lagi....

pastu tetibe aku dengar bunyi bising atas rumah..atas rumah nie,bilik aku je ade..aku naik pun mase nak tido je.. sebahagian tempat lagi wat sidai kain je...

pastu aku gi suluh la..nak kate kucing, pelik lak bunyi...sekali musang da...aku agak je la.. hehehe...den mak sedare aku sahkan memang musang....banyak bising itu musang..gaduh ngan tikus kot....

tak tido bilik aku la malam nie nampaknya...adeh....


inilah musang tersebut...





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net